Logga in

Fjärrvärmetidningen

Det här är tidningen som har fokus på vad som händer i fjärrvärmebranschen. Vi är Sveriges enda tidning om fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla.

Fjärrvärmetidningen är tidningen för dig som vill ha koll på vad som händer i fjärrvärmebranschen. Vi ger dig de senaste nyheterna inom marknad, teknik och forskning. Vi bevakar och analyserar de senaste politiska besluten och porträtterar i varje nummer intressanta personer. Vi synar branschen från topp till tå, ur alla vinklar och vrår. Allt för att du som läsare ska hålla dig informerad.

Fjärrvärmetidningen går till alla företag som var medlemmar i i tidigare branschorganisationen Svensk Fjärrvärme, nu Energiföretagen Sverige. Läsarkretsen består av energiföretagens anställda, företagsledningar och styrelseledamöter. Tidningen läses också av beslutsfattare och andra intressenter. Så många som 9 av 10 läsare anser att Fjärrvärmetidningen är till nytta för deras arbete enligt vår senaste läsarundersökning.

Tidningen har en upplaga på 3300 exemplar och kommer ut 8 gånger per år. Ansvarig utgivare är Annika Johannesson, Energiföretagen Sverige. Chefredaktör är Ann-Sofie Borglund, Contact.

Skicka till

Tipsa en vän om denna sida

Sidinformation