Logga in

Ny ordförande för Prisdialogen

Styrelsen för Prisdialogen har fått ny ordförande. Leif Linde, vd för Riksbyggen, utsågs till ny styrelseordförande vid Prisdialogens årsmöte. Han efterträder Kurt Eliasson som har varit ordförande under Prisdialogens tre första verksamhetsår.

Prisdialogen är en modell för lokal dialog och central prövning av prisändringar på fjärrvärme, framtagen av SABO, Riksbyggen och Svensk Fjärrvärme (numera Energiföretagen Sverige). Vid föreningens årsmöte beslutades om en del förändringar i Prisdialogens organisation.

Ny ordförande blir Leif Linde, vd för Riksbyggen och tidigare ledamot i styrelsen. Han tar över efter Kurt Eliasson, vd för SABO, som har varit ordförande för den partssammansatta styrelsen under de första tre åren.

Eftersom Kurt Eliasson går i pension under året lämnar han ordförandeklubban för Prisdialogen vidare men kvarstår som ledamot i styrelsen. Ny i Prisdialogens styrelse är Pernilla Winnhed, vd för Energiföretagen Sverige. Dessutom igår Anders Östlund, vice ordförande för Energiföretagen Sverige.

I samband med årsmötet utsåg styrelsen en ny kanslichef för Prisdialogen, Christian Holtz.

Läs mer i Prisdialogens pressmeddelande.
Läs mer om Prisdialogen på www.prisdialogen.se.

Skicka till

Tipsa en vän om denna sida

Sidinformation