Logga in

Sista chansen att tävla om Sveriges vackraste fjärrvärmeverk

Inom ramen för kommunikationssatsningen Ta vara på energin har alla medlemsföretag nu möjlighet att delta i tävlingen "Sveriges vackraste värmeverk". För att kunna delta i tävlingen måste ert bidrag vara inne senast 30 november.

Fototävling - med flera dimensioner

För att delta i tävlingen mejlar du en (eller flera bilder) på ditt värmeverk till oss. Skriv också en motivering till varför du tycker att det är Sveriges vackraste värmeverk (förutom att vara vackert kanske det även gör vackra saker, som att hålla fotbollsplaner och gator fria från snö) och bifoga lite fakta om verket, eller skicka en länk till fakta. Bilden och motiveringen kommer vi sedan lägga upp i vår bildbank, där alla värmebilder för Ta vara på energin redan ligger.

Tävling innebär också fina priser. Förstapristagaren vinner till exempel en specialdesignad stor Ta vara på energin-vepa till värmeverket (bilden ovan är ett exempel på hur det kan se ut) + ett värmande paket med 100 filtar som skänks via Röda korset till människor som behöver värme + ett rejält fång blommor som gör receptionsdisken på kontoret lite finare.

Mejla ditt bidrag till: Contact, senast den 30 november.

 Annika Johannesson

Skicka till

Tipsa en vän om denna sida

Sidinformation