Logga in

Kommunikation

Kommunikation blir en allt viktigare del i Svensk Fjärrvärmes och fjärrvärmeföretagens verksamhet. Genom planerad och effektiv kommunikation skapar vi goda relationer till grupper i vår omvärld, som kunder, beslutsfattare och media.

Svensk Fjärrvärmes kommunikatörer är Annika Johannesson kommunikationschef, Annette Sjöström kommunikatör/webbredaktör och Eva Rydegran pressekreterare.

Vi kommunicerar och skapar dialog via Svensk Fjärrvärmes webbplats, nyhetsbrevet Kort-Kort,och Fjärrvärmetidningen. Även sociala media finns i vår kommunikationsplattform: Facebook och Twitter @fjarrvarme.

Med pressmeddelanden och debattartiklar driver vi vårt opinions- och påverkansarbete. I detta arbetet är även den branschgemensamma kampanjen Vi värmer varandra en kanal. Besök gärna vår kampanjwebbplats - här har vi samlat intressanta fakta, filmer och frågeställningar om fjärrvärme, på ett lättillgängligt och överskådligt sätt.

Tillsammans med Svensk Fjärrvärmes kommunikationsråd arbetar vi också för att utveckla branschens kommunikation och ge stöd till medlemsföretagen i olika kommunikationsfrågor.

Skicka till

Tipsa en vän om denna sida

Sidinformation